Betongföreningens årsmöte

Kategori → Nyheter

Varmt välkommen till Svenska Betongföreningens årsmöte 2012 med presentation av två av de största byggprojekten i Norden

Under Betongföreningens årsmöte kan du informera dig, träffa kollegor och få en ordentlig inblick i de aktiviteter som pågår i föreningen. Föreningen firar 100 år i år och det pågår väldigt mycket inom verksamheten. Du kommer att få möjlighet att lyssna till två intressanta föredrag om stora projekt, Fehmarnbeltförbindelsen som förbereder sig för upphandling och Nya Karolinska som pågår för fullt i Stockholm. Ett antal av Betongföreningens programråd presenterar kort sina aktiviteter och dagen avslutas med årsmötesförhandlingar. Vill du fortsätta umgås i trevliga former äter vi gemensam middag på restaurang Buco Nero i närheten.

Hela inbjudan med program och hålltider

Tid: Måndagen den 23 april 2012, kl. 13.00
Plats: Försvarshögskolan i Stockholm, Drottning Kristinas väg 37 (mitt emot CBI Betonginstitutet), lokal Sverigesalen se karta
Anmälan: Senast den 17 april på anmälningsformuläret här