Eftermiddagstur med Bettan

Kategori → Nyheter

Vik eftermiddagen den 22 november för en utflykt i Stockholmstrakten med Betongföreningens kvinnliga nätverk Bettan!

Följ med, träffas och besök några vackra och intressanta byggnadsverk där kvinnor haft avgörande inflytande.

OBS! Ny programpunkt: Vi har fått möjlighet att besöka arbetsplatsen för Norrströmstunneln, en del av det stora järnvägsprojektet Citybanan.

Vi samlas för lunch (på egen bekostnad) i restaurang Buco Nero, Roslagsgatan 4 i Stockholm, kl. 11.30. Därifrån avgår en busstur till bland annat Turebergskyrkan, ritad av Årets Betongarkitekt 2011 Helena Myhrman, och Sickla gymnastikhall, ritad av en av kandidaterna till Årets Betongarkitekt 2012 Petra Gipp. Arkitekt Katarina Lundeberg kommer själv att visa en byggnad vid Ulriksdals begravningsplats som blivit mycket väl omskriven.

Vi återkommer förstås i god tid före årets Betonggala som börjar på Berns kl. 18.

Anmäl dig snarast!!!

Varmt välkomna!