Badanläggning i Hyllie

Kategori → Nyheter, Programråd Syd

Illustration: PP ArkitekterMalmö Stad bygger ny badanläggning i Hyllie och programråd syd är mycket glada över att kunna erbjuda medlemmarna ett studiebesök på arbetsplatsen.

I Hyllie (Malmö) byggs en ny badanläggning på totalt 11 400 kvm, där hållbarhet och energiförbrukning har varit i fokus under projektering. Badet innehåller bland annat en 50-metersbassäng, 2 undervisningsbassänger, familjebaddel med vattenrutschkanor samt en relaxavdelning.

Det blir en genomgång med affärschef Martin Andersson och fika i boden samt en rundvandring på arbetsplatsen.

Tid: 15 oktober 14:30–16.30
Plats: Hyllievångsvägen 2, Malmö   Se karta
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar (enskilda och korporativa), 400 kr icke medlemmar (medlemskap kostar 280 kr, studerande 50 kr, om du är under 30 år är det gratis).
Anmälan: Senast 9 oktober via knappen nedan (max antal deltagare 16 st)
Övrigt: Vi har en del skyddsutrustning att låna för de som inte har med egen.

Hjärtlig välkomna önskar NCC och Betongföreningen programråd syd