Upptäck Norra Djurgårdsstaden i Stockholm!

Kategori → Estetik, Nyheter, Studiebesök

Stora Sjöfallet. Arkitekt: Joliark. Byggherre: Byggnadsfirman Viktor Hanson.

Följ med Betongföreningen på en dagstur med kvalificerade studiebesök där ansvariga arkitekter och tekniker visar en rad spännande byggnader!

Boka in torsdagen den 13 september!

Buss hämtar vid Stockholm Waterfront kl 10 och återkommer dit kl 16. Vi räknar med att tillresande från olika delar av landet då ska ha möjlighet att komma med.

Bussen tar oss sedan till Norra Djurgårdsstaden, en av Stockholms nyaste stadsdelar som nu till stor del är färdig. Vi rör oss med buss och till fots, och får av arkitekter och tekniker höra om tankar, problem och lösningar som präglat de olika projekten. Fokus blir förstås på betonganvändningen.

Förskolan Ferdinand. Arkitekt: Vera arkitekter. Byggherre: Wallenstam.   Balkonghusen. Arkitekt: Varg Arkitekter. Byggherre: HEBA.

Vi äter lunch tillsammans i en närliggande restaurang, och får då ta del av information från Stockholms stad om planeringen av den nya stadsdelen.

Tid: Torsdagen den 13 september (buss avgår kl 10:00 och är åter kl 16.00)
Plats: Buss (Delfinbuss) från Stockholm Waterfront, Nils Ericsons plan 4 (nära Cityterminalen) f v b till Djurgårdsstaden
Anmälan: Anmäl dig via länken senast den 3 september
Avgift: Kostnadsfritt för medlemmar (enskilda och korporativa), 400 kr icke medlemmar (medlemskap kostar 280 kr, studerande 50 kr, om du är under 30 år är det gratis).

Hoppas vi ses!
Betongföreningens råd för estetik

Inga kommentarer ännu.

Obs: Din E-postaddress publiceras inte.