Betong, Betongföretag, Betongteknik | Betongföreningen

| Hoppa till innehåll.

Betongföreningen deltar i Open House Stockholm

Kategori → Estetik, Nyheter

Passa på att besöka en mängd intressanta byggnader under festivalen Open House Stockholm, som äger rum 5–7 oktober! Programmet finns på webbplatsen www.openhousestockholm.se

Exempel på betongbyggnader är kvarteret Garnisonen på Östermalm, kvarteret Rosteriet på Liljeholmen, kvarteret Forskningen med KTH Live in lab på KTH:s område samt A house, den tidigare Arkitekturskolan.

Prova på att gjuta betong

Prova på att gjuta betong!

Betongföreningen arrangerar under de dagarna möjlighet för allmänheten att bekanta sig med materialet betong, genom att gjuta mindre föremål under sakkunnig ledning. Se openhousestockholm.se/objekt/prova-pa-att-gjuta-betong-2

One Comment
 1. Gabriella Stigen permalink

  Hej

  Jag och mina vänner testade att gjuta under er närvaro vid KTH för OH Stockholm vilket var väldigt trevligt. Tyvärr kom jag tillbaka något sent för att hämta ut min skulptur och ni redan hade åkt därifrån. Skulle det vara möjligt att hämta upp ”pusselbitarna” i efterhand?

  Med vänliga hälsningar
  /Gabriella
  0703148307

Lämna en kommentar

Obs: Din E-postaddress publiceras inte.