Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2023

Medlemskap i Betongföreningen ger dig tillgång till ett stort nätverk. Du får delta kostnadsfritt på studiebesök och seminarier. Du har möjlighet att delta i kommittéer och ditt medlemskap ger dig rabatt på Betongrapporter samt vid deltagande i Betongdagen och studieresor.

Avgiften är 280 kr för enskild medlem. Om du är student inskriven vid lärosäte betalar du bara 50 kr. Är du under 30 år är medlemskapet kostnadsfritt. (Kolla med oss att du har uppgett ditt födelseår så att ditt medlemskap är aktivt.)

Vi ser gärna att årets avgift är inbetald den 1 februari.

Betala direkt

Det finns flera olika sätt att betala medlemsavgiften på:

Som referens för din betalning anger du namn och/eller epostadress.

För dig som behöver ett betalningsunderlag till din arbetsgivare kan vi skicka en kvittens på din inbetalning i efterhand. Fyll i så fall i dina uppgifter här intill och skicka in i samband med att du gör din inbetalning.

Fyll i om du behöver ett betalningsunderlag till din arbetsgivare

  Samlingsfaktura

  Är ni flera på företaget som är medlemmar och vill ha alla medlemskapen samlade på en faktura, ange här vilka personer det gäller samt kompletta fakturauppgifter.

  Ange medlemmarnas namn, epostadress och födelseår.

  VIKTIGT!

  Föreningen fakturerar inte automatiskt medlemskap för personer som fakturerats medlemskap föregående år. Vi behöver en förnyad beställning varje år för att våra fakturor ska accepteras av era arbetsgivare.

  Obs! Ovan gäller enskilda medlemmar. Korporativa medlemsföretag faktureras i särskild ordning. 

  Frågor?

  Har du frågor eller vill avsluta ditt medlemskap i Betongföreningen ber vi dig att höra av dig till oss via telefon eller epost. Kontakta administratör Ylva Marie Brunnberg, tel 073 656 0903 eller via epost admin@betongforeningen.se.

  Medlemsavgiften är momsfri.

  Fyll i om du önskar samlingsfaktura