Ett nätverk av betongkunskap

Beräkna pris för fleranvändarlicens för digitala rapporter

Varukorg

Produktkategorier

Medlemsrabatt på Betongrapporter

Som MEDLEM i Betongföreningen har du 15% rabatt på alla Betongrapporter. Ange "medlemrapp" i fältet för rabattkod i kassan vid köp om du har ett aktivt medlemskap.

Medlemsrabatten gäller både enskilda medlemmar och dig som arbetar i ett företag som är korporativ medlem.

Studentrabatt

Som STUDENT kan du ibland få särskilt förmånlig rabatt vid köp i föreningens webbutik. Dessa rabatter gäller endast om du också har ett aktivt MEDLEMSKAP i föreningen. Ange rabattkod vid köp. Koden får du av din kursledare eller från oss på Betongföreningen.

Studentrabatter kan inte kombineras med andra rabatter. Du kan inte heller erhålla rabatten i efterskott, dvs om du inkommer med information om att du är student och/eller blir medlem efter att du köpt en rapport till fullt pris.

Är ditt medlemskap aktivt?

Är du osäker om ditt medlemskap är aktivt, maila admin@betongforeningen.se och fråga.

Digitala rapporter

Köper du en DIGITAL version gäller licensen för 1 användare. Uppge användarens namn och epostadress i fältet för ordernoteringar om inte beställaren är densamma som användaren.

Föreningens villkor gäller vid köp av digitala rapporter.