Vi tittar närmare på stadsflytten, broar på nya E10 samt LKAB:s gruvdrift och betongproduktion. Passa även på att uppleva riktig vinter, Ishotellet och en skotertur i norrskenet!

Program

Söndag: Besök på Ishotellet, rundvandring samt skotertur (valfritt).
Måndag: Programråd Norra Norrland bjuder in till tekniskt program: Besök på LKAB (gruvdrift, betongproduktion) samt Stadshuset (stadsflytten, Trafikverkets redogörelse för broar på nya E10) 

 

Tider, pris och betalning för resa

Söndag 7 februari kl. 11.30: Stockholm Arlanda – Kiruna (SAS SK1042).
Tisdag 9 februari kl. 06.05: Kiruna – Stockholm Arlanda (SAS SK25). Ankomst Stockholm kl. 08.30.

Som medlem betalar du 8 700 kr + moms. I priset ingår flygbiljett, två hotellnätter, transporter på plats, besök på Ishotellet, luncher, en middag samt skatter och serviceavgifter. Vi bor på Arctic Eden centralt i Kiruna. Vi behöver vara minst 15 personer, först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är 4 december och anmälan är bindande. I samband med anmälan faktureras hela resans belopp (samt eventuell avbeställningsförsäkring på 295 kr) och ska vara betalt senast 18 december. Du kan välja att betala med kort om du föredrar det. Vid för få anmälningar återbetalas hela beloppet.

Tilläggsaktiviteter under söndagen (priser exkl moms)

Skotertur i norrsken med middag 1560 kr
Middag för dem som inte åker skoter     400 kr

Skotertur i norrsken med middag (kl. 19-23)

Norrsken ser man kvällstid i Kiruna mellan september och mars, allra bäst ute i skogen eller på myren där inga elektriska ljus stör. Guiden berättar vad norrsken är och hur det uppstår, och vi stannar till ofta så att vi hinner fota egna bilder. Vi äter en rustik middag runt elden i vildmarksstugan innan vi åker tillbaka till Ishotellet.

Avbeställningsförsäkring

Solids avbeställningsförsäkring på 295 kr gäller som skydd mot kostnader vid avbokning på grund av akut sjukdom eller olycksfall som drabbar resenären, en nära anhörig eller en medresenär till den som har tecknat försäkringen. Se produktblad för mer villkor. Måste tecknas senast 4 december.

Rese-/tjänstereseförsäkring

Solids försäkring ger dig ett fullgott skydd och du behöver ingen annan försäkring. Observera att när du reser i tjänsten täcks du oftast inte av hemförsäkringen. Försäkringen är alltid utan självrisk. Kan tecknas fram till tidpunkt för avresa. Se produktblad för mer villkor.

 
Resan är arrangerad i samarbete med Resfeber Grupp&Konferens