The Hall Atlas Copcos gruva i Sickla Konferens 20-21 maj 2014

Tunnelbyggande i Sverige är hetare än någonsin! I Stockholms enda gruva arrangeras konferensen i samarbete med Teknologisk Institut. Vi fokuserar på tekniska lösningar, framgångsrik projekt- och metodutveckling och tar del av de största pågående tunnelprojekten, både i och utanför landets gränser.  

Projektering och hållbart byggande
Nätverka, få ny kunskap och prova på sprutbetongsimulator på årets mest spektakulära konferens. Vilka tekniska utmaningar står vi inför när en ny bussterminal ska skapas inne i ett berg? Ta del av fälterfarenheter från berginjektering och ställ frågor kring världens första fartygstunnel. 20 meter under jordens yta, i Stockholms enda gruva, har vi samlat de mest namnkunniga experterna inom tunnelbygge och betong, och du är varmt välkommen.

Missa absolut inte konferensmiddagen, som ingår i avgiften. Här fortsätter utbytet av erfarenheter och tankar under trevliga, avslappnade former. Passa på att knyta nya kontakter och ta del av det allra senaste och aktuella inom tunnelbyggande.

Ur innehållet:

  • Regelverk för tunnlar och tunnelsäkerhet
  • Virtuellt byggande i tunnelprojekt
  • Brandpåverkan på betong i tunnelkonstruktioner
  • Estetisk gestaltning av underjordsstationer och vägtunnlar
  • Sprutbetong – vad är nytt på området?

Lokal: Auditoriet “The Atlas Copco Hall”, Sickla Industriväg 19, Nacka.

Medlemsrabatt!

Som medlem i Svenska Betongföreningen betalar du endast 7500 kr. Uppge ditt medlemskap vid anmälan.

Konferensprogram (2 MB pdf) »

 
Läs mer och anmäl dig här »

 

Utställare på konferensen:
Edvirt
Valbruna Nordic
Cementa

Vill du också vara utställare på Tunneldagarna? Kontakta projektledare Emelie Wijk för information om paket och priser.