F v: Stefan Nordmark, Electrotech - Mats Hellström, Cementa - Richard McCarthy, Betongföreningen - Björn Lagerblad, CBI - Stefan Sandelin, Cementa - Lars och Gull-Britt Jonasson, Finja - Annika Gram, CBI samt Bengt-Göran Mikko och Benjamin Krutrök från LKAB Berg och Betong.Från besöket djupt ner i LKAB-gruvan. Stort tack till Mats Hellström, programråd Norra Norrland, för programplanering och genomförande. Också stort tack till LKAB Berg och Betong! (Klicka för större bild.)  

Från vänster: Stefan Nordmark, Electrotech – Mats Hellström, Cementa – Richard McCarthy, Betongföreningen – Björn Lagerblad, CBI – Stefan Sandelin, Cementa – Lars och Gull-Britt Jonasson, Finja – Annika Gram, CBI samt Bengt-Göran Mikko och Benjamin Krutrök från LKAB Berg och Betong.

 

Fler bilder från studiebesöket