I år fyller Betongföreningen 100 år. 100 år! Det måste vi fira. I och för sig har vi firat hela året med 100 olika aktiviteter, men nu kommer höjdpunkten: Betongbyggnadsdagen med jubileumsmiddag på Grand Hotel i Stockholm. Datumet är den 27 september.

Under dagen bjuder vi på flera välkända föreläsare, bland andra bostadsminister Stefan Attefall och arkitekt Gert Wingårdh. Med temat ”Människan och betongen” vill vi visa vilken betydelse betongen haft för människans och samhällets utveckling genom tiderna. Hur vi kan bygga länkar mellan varandra – såväl under som över jord, hur vi kan få plats med fler människor genom att bygga på höjden och hur vi kan förbättra möjligheterna för hållbart byggande. Vad gäller hållbarhet tar vi exempelvis upp hur vi kan göra rättvisa jämförelser av byggmaterial ur ett hållbarhetsperspektiv. Dessutom låter vi en konstruktör berätta om betongens roll i bostadsbyggandet.

I år hamnar du som sponsor mer i fokus. Vi har flyttat utställningen till Vinterträdgården så att sponsorerna hamnar på parkett. Vi inför också något helt nytt, Speaker´s Corners, där sponsorerna under hela den förlängda lunchen på drygt två timmar får möjlighet att berätta om sina tjänster och produkter.

För våra huvudsponsorer, som vi i år kallar Århundradets sponsorer, har vi en speciell godbit. Mellan programmet och middagen har vi chartrat två fartyg, sponsorfartygen, som tar deltagarna ut på en färd på Stockholms vatten. Där får sponsorerna agera värdar. Såväl på kaj som inne i fartygen finns möjlighet att ställa upp sina roll-ups.

Följande sponsorpaket erbjuder vi:

Århundradets sponsor
Som Århundradets sponsor får ni utställningsytan 3×1 meter i Vinterträdgården där vi också äter stående lunch, minglar, arrangerar Speaker´s Corners och dricker kaffe. Dessutom får ni scenlogotyp och syns i vårt bildspel under Betongbyggnadsdagen. Ni är med i Speaker´s Corners, med möjlighet att berätta om era tjänster och produkter. Ni omnämns också som Århundradets sponsor i annonser, program, Tidskriften Betong och på våra hemsidor. Ni får agera värdar på våra chartrade sponsorfartyg, där mousserande vin och tilltugg serveras. Såväl på kaj som inne i fartygen finns möjlighet att ställa upp era roll-ups. Två biljetter till dagens program och middag ingår.
Pris: 40 000 kr.

Sponsor
Som sponsor får ni utställningsytan 2×1 meter i Vinterträdgården där vi också äter stående lunch, minglar, arrangerar Speaker´s Corners och dricker kaffe. Ni är också med i Speaker´s Corners, med möjlighet att berätta om era tjänster och produkter. Två biljetter till dagens program och middag ingår.
Pris: 20 000 kr.
Mer information och bokning kontakta:
Roger Andersson, 08-762 62 14, roger@betong.se

Betongbyggnadsdagen arrangeras av Betongföreningen i samarbete med Cementa, Svensk Betong och CBI Betonginstitutet. Mediapartner är tidskriften Betong.