Tema hållbarhetUnder Betongföreningens årsmöte kan du informera dig, träffa kollegor och få en inblick i de aktiviteter som pågår i föreningen. Årets tema är Hållbarhet!

Efter ett storstilat 100-årsfirande under 2012 med 100 olika aktiviteter ligger nu fokus på de strategier och satsningar som behövs för att föreningen ska fortsätta utvecklas och bli den naturliga mötesplatsen för alla som arbetar med betong. Temat för årets årsmöte är hållbarhet. Vi kommer att få veta mer om SGBC:s verksamhet, miljöcertifieringar, bedömning av byggmaterial med LCA samt cementtillverkares vision för 2030 – noll koldioxidutsläpp under produkternas livscykler. Dagen avslutas som vanligt med årsmötesförhandlingar. Vill du fortsätta umgås i trevliga former äter vi (som traditionen bjuder) gemensam middag på restaurang Buco Nero i närheten.

Hjärtligt välkommen!
Michael Åhström, ordförande

Fullständigt program hittar du här >>>

Tid och plats

Tid: Tisdagen den 23 april med start kl 13.00
Plats: Stockholm, Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), lokal Q1, Osquldasväg 4 (entréplan) se karta
Kostnad: Gratis
Buffé: Kostnad 590 kr + moms
Anmälan: Det är för sent att anmäla sig till middagen men du kan fortfarande anmäla deltagande till årsmötet och det tekniska programmet. Anmäl dig via knappen nedan