Malmö LiveVälkomna på studiebesök på Malmö Live!

Malmös nästa stora byggprojekt – Malmö Live, Malmös nya mötesplats – Konserthus, Kongressanläggning och Hotell på 25 plan. Snygg och effektiv betongarkitektur på ca 2 miljarder!

Malmö Live är på en och samma gång ett konserthus, en kongressanläggning och ett hotell. Huset, som kommer att stå klart 2015, ska vara öppet för alla och kommer att vara fullt av liv och rörelse. Kom hit och lyssna på musik, ät något gott, slink in på en utställning eller njut av söderläget på de stora trädäcken längs kanalen…

Svenska Betongföreningen Programråd Syd bjuder in dig till ett spännande studiebesök tisdagen den 22 oktober kl 16.45-19.00. Vi samlas utanför Skanskas huvudgrind på Citadellsvägen, precis vid gamla södra stationshuset. Projektledare från Skanska presenterar projektet och därefter följer en rundvandring på arbetsplatsen. OBS! Endast 20 platser så först till kvarn… anmäl senast den 17 oktober.

 

Hjärtligt Välkomna önskar Programråd Syd

 
Tid och plats

Tid: Tisdagen den 22 oktober kl 16.45 – 19.00
Plats: Samling utanför Skanskas huvudgrind på Citadellsvägen, precis vid gamla södra stationshuset se karta
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar (enskilda och korporativa), 400 kr icke medlemmar (medlemskap kostar 280 kr, studerande 50 kr, om du är under 30 år är det gratis).
Anmälan: Senast 17 oktober via knappen nedan