Ljuset i tunneln för hållbar betong i praktiken, Esbobron/Esbotunneln, Stockholm.Välkommen till Betongföreningens årsmöte 2014!

Liksom förra året är temat hållbar utveckling. Det kan möjligen tyckas fantasilöst men i år skjuter vi in oss på de praktiska konsekvenserna av hållbarhetsfrågan. Tillverkare av betong och cement kommer att ge exempel på produktveckling. Vi kommer också att få inblick i hur kravställandet i normer och hos stora beställare förändras i relation till hållbart samhällsbyggande. Vi hoppas att programmet ska intressera och inspirera. Under Betongföreningens årsmöte träffar du kollegor och får inblick i de aktiviteter som pågår i föreningen. Dagen avslutas med årsmötesförhandlingar. Vill du sedan fortsätta nätverka och njuta god mat så avrundar vi med gemensam middag på restaurang Buco Nero (som traditionen bjuder).

Varmt välkomna!
Mats Öberg, ordförande Betongföreningen

Fullständigt program hittar du här »

Tid och plats

Tid: Tisdagen den 29 april med start kl 13.00
Plats: Stockholm, Garnisonen Konferens, lokal Berzelii Park, 1 tr, Karlavägen 100, se karta »
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar (enskilda och korporativa), 400 kr icke medlemmar (medlemskap kostar 280 kr, studerande 50 kr, om du är under 30 år är det gratis).
Buffé: Kostnad 590 kr + moms
Anmälan: Senast 22 april