Varmt välkommen till Svenska Betongföreningens årsmöte 2016!

Vi har valt ”Byggbranschens digitalisering – ett nav för effektivisering och innovation” som tema i år. Digitaliseringen inom byggsektorn driver idag utveckling och innovation, skapar nya affärsmöjligheter och förändrar sätten vi planerar, konstruerar, bygger och förvaltar.

Vi kommer under eftermiddagen att få lyssna till och diskutera hur de nya arbetssätten ser ut hos entreprenörer, konsulter och betongleverantörer inom såväl husbyggande som stora anläggningsprojekt.

På förmiddagen har Rebet sitt årsmöte i samma lokal med ett seminarium om satsningar inom reparationsområdet, så det finns möjlighet att delta vid båda arrangemangen. (Anmälan till båda arrangemangen kan göras via länken nedan.)

Efter dagens årsmöten och seminarier har du möjlighet att fortsätta nätverka med kollegor och medlemmar. Då tar vi en promenad ut till Djurgården för en bit mat vid Ulla Winbladh.

 

Varmt välkommen!

Mats Öberg, ordförande Betongföreningen

 

Tid och plats

Datum: Tisdagen den 26 april
Plats: Stockholm, Garnisonen Konferens, lokal Berzelii Park, 1 tr, Karlavägen 100 (se karta)
Anmälan: Senast den 19 april via knappen nedan
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar (enskilda och korporativa), 400 kr icke medlemmar (medlemskap kostar 280 kr, studerande 50 kr, om du är under 30 år är det gratis).
Middag: Kostnad 630 kr + moms

Program (pdf) »