Foto: Carlos Gil Berrocal (2017) Foto: Carlos Gil Berrocal (2017) Från avhandlingen ”Corrosion of steel bars in fibre reinforced concrete: Corrosion mechanisms and structural performance” ISBN: 978-91-7597-608-2 Doktorsavhandlingar vid Chalmers tekniska högskola Series number: 4289 ISSN 0346-718XKonstruktionscentrum vid Chalmers arrangerar ett seminarium rörande beständighet hos fiberbetong den 13 september. Vid seminariet kommer några av de främsta experterna inom fiberförstärkt betong och hållfasthet att presentera resultat från aktuell forskning.

Programråd väst är medarrangör till seminariet.

Mer information om seminariet och anmälan finns på: http://www.chalmers.se/sv/centrum/konstruktionscentrum/kalendarium/Sidor/Fibre-reinforced-concrete-and-durability.aspx

Den 14 september, klockan 10:00 (hörsal SB-H1, SB-huset, Sven Hultins gata 6), presenterar Carlos Gil Berrocal sin doktorsavhandling med titeln ”Corrosion of steel bars in fibre reinforced concrete – corrosion mechanisms and structural performance”, vid Chalmers tekniska högskola. Opponent är Professor Henrik Stang från Danmarks tekniska universitet.

Karta över Chalmersområdet finns på: http://maps.chalmers.se/

Tid och plats

Datum: Onsdagen den 13 september 2017
Klockan: från kl 13.00 – till kl 17.00
Plats: rum SB-S393, vån 3, Sven Hultins Gata 6.
Anmälan: via Chalmers (se länk ovan)
Avgift: Seminariet är gratis för alla.

 
Varmt välkommen!
Programråd Väst