Tobias Danner fick NCR Best Paper Award

Tobias Danner tilldelades NCR Best paper Award

Under Nordic Concrete Research Symposium i Stockholm tilldelades Tobias Danner priset för bästa forskningsartikel.

Danner fick priset för artikeln ”Tobias Danner, Harald Justnes: The Influence of Production Parameters on Pozzolanic Reactivity of Calcined Clays” som publicerades i Nordic Concrete Research nummer 59, 2018.

Nordic Concrete Research Best Paper Award delas ut vart tredje år under Nordic Concrete Research Symposium. Priset delas ut till 1-2 unga forskare (under 35 år vid publiceringstillfället) för en artikel publicerad i Nordic Concrete Research Journal under tiden mellan två symposier. I bedömningen av artiklarna läggs vikt vid nyhetsvärde, forskningsmetod och författarnas kommunikationsförmåga. Den här gången var det fem år sedan förra symposiet och alltså fem år sedan förra prisutdelningen. Årets pris blev därför extra högtidligt och Tobias Danner gratuleras varmt för bästa artikel från totalt tio publikationer av Nordic Concrete Research Journal.

Ovannämnda artikel utmärks av ett innovativt och relevant ämne, noggrann research och dokumentation samt en tydlig presentation av materialet.

Nordic Concrete Journal utkommer två gånger per år och varje nummer innehåller 6 till 8 nordiska vetenskapliga artiklar. NCR Journal är gratis och kan läsas av alla. Läs mer om NCR Journal här »

Bild ovan: Tobias Danner (t.h-) tilldelades NCR Best Paper Award av Johan Silfwerbrand, redaktör för NCR och chef för Nordiska forskningskommittén.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Translate
Rulla till toppen