Människan och betongen
Var med och fira Betongföreningens 100-årsjubileum den 27 september på Grand Hotel i Stockholm!

Anmälningstiden har gått ut.
Vid frågor kontakta karin.glad@cbi.se.
 
Som en del i årets 100-årsfirande blir Betongbyggnadsdagen, som äger rum den 27 september på Grand Hotel i Stockholm, självaste kronan på verket. Vi celebrerar inte bara Betongföreningen utan också betongen, ett av världens vanligaste och i särklass viktigaste byggmaterial! Med temat ”Människan och betongen” vill vi visa vilken betydelse betongen haft för människans utveckling genom tiderna. Hur vi kan bygga länkar mellan varandra – såväl under som över jord, hur vi kan få plats med fler människor genom att bygga på höjden och hur vi kan förbättra möjligheterna för hållbart byggande. Under dagen bjuder vi på flera välkända föreläsare, bland andra bostadsminister Stefan Attefall och arkitekt Gert Wingårdh.

Efter dagens slut är du välkommen på en tur då århundradets sponsorer får möjlighet att bjuda på mousserande vin och tilltugg. De två anrika fartygen m/s Gustafsberg VII och m/s Waxholm III avgår från kajen utanför Grand Hotel för en tur på Stockholms vatten. Kvällen avslutas med jubileumsmiddag i pampiga Vinterträdgården. Vill man bjuda med sig sällskap har vi sett till att det finns tillräckligt med platser. En av Nordens främsta magiska underhållare, John Houdi, bjuder på en magisk show och storbandet On Cue ser till att kvällen får den storstilade inramningen som anstår en hundraåring.

Deltagande i Betongbyggnadsdagen
inkl. lunch och kaffe
Medlem 2 250:-
Ej medlem 2 550:-
Tillägg för deltagande i middagen 1 100:-

 

Ett antal rum på Grand Hotel finns förbokade för Betongbyggnadsdagens deltagare fram till 31 augusti, kostnad 2 090 kr/natt (enkelrum) alt 2 590 kr/natt (dubbelrum). Boka själv via www.betongforeningen.se/bokarum.
 
Varmt välkommen!
 

(Får du problem med att ladda ned programmet i pdf-format finns en xps-version här.