Följ med till Las Vegas och besök en av världens största betongmässorWorld of Concrete i februari 2016!

Betongföreningens medlemmar har nu ytterligare en exklusiv möjlighet att följa med på denna resa. Du flyger ut från Stockholm söndagen den 31 januari och kommer tillbaka fredagen den 5 februari. Förutom mässbesök planeras även deltagande på de högintressanta seminarier som hålls i samband med mässan, studiebesök (exempelvis Hooverdammen för de som önskar, men andra projekt kan bli möjliga) samt gemensam middag.

OBS! Sista anmälningsdag är 7 maj! 

Pris för resan

Som medlem betalar du ca 13 800 kr + moms (gäller vid 15 deltagare). I priset ingår flyg-biljett tur och retur, ett incheckat bagage, logi inklusive frukost (enkelrum), skatter och serviceavgifter samt transport till och från flygplatsen i Las Vegas. Vi bor på anrika Flamingo Hotel i centrala Las Vegas. Vi behöver vara minst 15 personer, först till kvarn gäller!

Sista anmälningsdag är 7 maj och anmälan är bindande. Möjlighet att beställa avbeställningsförsäkring finns. Vid anmälan får du ett e-brev med uppgifter om hur du betalar med bankgiro. En anmälningsavgift/förskottsbetalning på 5 000 kr per person ska vara Betongföreningen tillhanda senast den 18 maj för att resan ska kunna bekräftas. Slutfaktura kommer ca sex veckor före avresa.

Tilläggsaktiviteter

(med reservation för ev. förändringar)

MIDDAG 700 kr
TUR Besök på Hooverdammen med buss 1050 kr

Slutbetalning och resevillkor

Slutbetalning erläggs mot faktura från Svenska Betongföreningen ca sex veckor före avresan. Vid eventuell avbeställning gäller följande villkor och kostnader: Mellan 3 månader och 2 månader före avresa, 50 % av resenärens pris. Mellan 2 månader och fram till avresa, 100 % av resenärens pris

Avbeställningsförsäkring

Vi rekommenderar Solids avbeställningsförsäkring. Den gäller som skydd mot kostnader vid avbokning på grund av akut sjukdom eller olycksfall som drabbar resenären, en nära anhörig eller en medresenär till den som har tecknat försäkringen. För att ersättning ska utgå måste resan avbokas före avresa och orsaken måste vara oväntad för resenären och måste styrkas med ett läkarintyg. Hela resans värde återbetalas, dock inte summan för själva avbeställningsförsäkringen. Observera att denna måste tecknas i samband med anmälningsavgiften.

Reseförsäkring

Teckna en reseförsäkring genom Solid så reser du tryggt. Den ger dig ett fullgott skydd och du behöver ingen annan försäkring. Observera att när du reser i tjänsten täcks du oftast inte av hemförsäkringen. Försäkringen är alltid utan självrisk. Ladda ned inbjudan som pdf »